Open Plan Office Area


One of the aims of the design of The Kinghorn Cancer Centre was to foster chance exchanges among researchers and clinicians and so trigger new ideas that may lead to further advances in research and care. This has been achieved with large open plan office areas and the staircases and pathways in, around and through the atrium space.

At the far end of this office area you can see laboratory space; if you look behind you, you can see the atrium area with several staircases and pathways visible.

Take A Look Around
  • Use your mouse to click and drag this panorama to look around, above and below you
  • To view a larger version of the panorama in full screen mode, click the square in the panorama's top right corner
Join a Real Tour

Tour Portlet

If you'd like to see our facilities first hand and meet our researchers, why not come and visit us in Darlinghurst?

Click here for 2015 tour dates